Data: 2002-12-30 14:57:15
Temat: Re: Problem z wolowina
Od: "wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@t...com.pl> napisał w wiadomości
news:1fnzslp.ac8d0t1fua5puN%wlos@tele.com.pl...
> A wody do piekarnika nie wolno dolewac, bo nadmiar
> wilgoci nie pozwoli utworzyc ladnie spieczonej skorki. Miesa nie nalezy
> podlewac, ani polewac, woda czy sosem z niego wyplywajacym. Co najwyzej
> dac dwie trzy lyzeczki wody do brytfanny przed pieczeniem, a w trakcie
> pieczenia mozemy ewentualnie raz otworzyc piekarnik i polac mieso
> roztopionym maslem.
o czesc, obys zostal tu na dluzej!!!
A czemu nie mozna dolewac?? A ja czasem dolewam, jak zabraknie, a i tak
wychodzi cos w rodzaju spieczonej skorki:) Moze mam jakas dziwaczna forme,
hm...
Ale jesli chodzi o fachowa pieczen do pokrojenia w plastry, to fakt, masz
racje, zwracam honory i tak dalej :) Ale dopiero sie ucze.
Teraz bede czekac na Twoje fachowe sprostowania, troche nam tu tego
brakowalo, hehehe, tych dyskusji :)
pozdrawiam serdecznie
Dorota B.
|