Data: 2015-02-12 18:33:43
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 12 Feb 2015 07:27:06 -0600, Pszemol napisał(a):
> "Anai" <a...@a...pl> wrote in message
> news:mbhq1d$cs5$1@mx1.internetia.pl...
>> W dniu 12.02.2015 o 09:04, FEniks pisze:
>>> W dniu 2015-02-12 o 00:37, Anai pisze:
>>
>>>> Nie żebym się czepiała, ale bułka na zdjęciu na puszystą ni cholery
>>>> nie wygląda. Wygląda na pustą, ale to nie to samo ;)
>>>
>>> No ale tak właśnie wyglądać powinna bagietka - skórka chrupiąca, a
>>> miąższ z wielkimi dziurami.
>>>
>> Ewa - być może... ;)
>> Ja nie mówię, że nie wygląda na bagietkę - mówię, że nie wygląda na
>> puszystą :D
>
> Ciekaw jestem co dla Ciebie oznacza słowo "puszysty" w odniesieniu
> do pieczywa - czy możesz podać jakiś wizualny przykład? Fotkę/film?
> Nie żebym się czepiał - ciekawi mnie, chcę się po prostu dowiedzieć :-)
Tego się nie doświadcza za pośrednictwem filmu. Ani zmierzyć pe-ha też
niedasie.
|