Data: 2015-02-12 21:30:47
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"XL" <i...@g...pl> wrote in message
news:clf8amcm39im$.109d292lga3gw$.dlg@40tude.net...
> Dnia Thu, 12 Feb 2015 07:27:06 -0600, Pszemol napisał(a):
>
>> "Anai" <a...@a...pl> wrote in message
>> news:mbhq1d$cs5$1@mx1.internetia.pl...
>>> W dniu 12.02.2015 o 09:04, FEniks pisze:
>>>> W dniu 2015-02-12 o 00:37, Anai pisze:
>>>
>>>>> Nie żebym się czepiała, ale bułka na zdjęciu na puszystą ni cholery
>>>>> nie wygląda. Wygląda na pustą, ale to nie to samo ;)
>>>>
>>>> No ale tak właśnie wyglądać powinna bagietka - skórka chrupiąca, a
>>>> miąższ z wielkimi dziurami.
>>>>
>>> Ewa - być może... ;)
>>> Ja nie mówię, że nie wygląda na bagietkę - mówię, że nie wygląda na
>>> puszystą :D
>>
>> Ciekaw jestem co dla Ciebie oznacza słowo "puszysty" w odniesieniu
>> do pieczywa - czy możesz podać jakiś wizualny przykład? Fotkę/film?
>> Nie żebym się czepiał - ciekawi mnie, chcę się po prostu dowiedzieć :-)
>
> Tego się nie doświadcza za pośrednictwem filmu.
> Ani zmierzyć pe-ha też niedasie.
Z faktu że czegoś Ty nie umiesz nie wynika że się nie da.
|