Data: 2009-07-01 07:12:23
Temat: Re: Pryskający tłuszcz z patelni
Od: "Qrczak" <q...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W Usenecie Aicha <b...@t...ja> tak oto plecie:
>
> Użytkownik "Qrczak" napisał:
>
>>>> Poza tym nie musi być to na patelni, a wystarczy rondelek.
>>> To już wolę na parze... Pomidory obowiązkowo, ale wpierw
>>> masełko, w roztopione masełko te pomidory... udusić;
>>> karotenik/lykopenik się pięknie w tłuszczu rozpuści, kolor
>>> piękny będzie, smak niebiański i jak zdrowo. Nieeee, bez
>>> masełka jajeczniczka z pomidorami nie liczy się :-)
>> A z ilu to jajeczek, że jajeczniczka jest?
>
> Zawsze z dwóch. Hm, powinnam napisać z dwuszeczek?
No to u mnie zwykleczko z jedniuśkiego jajeczka. Pluseczek odrobineczka
masełeczka. Orazik szczypteczka soleczki, ale nie za duziutko, bo na
ciśnionko działka
Qreczka
|