| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.nask.pl!new s.nask.org.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-m ail From: "kasia maruda" <k...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Przecier pomidorowy - ile może stać otwarty? Date: Sun, 28 May 2006 10:47:31 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 18 Message-ID: <e5bo09$lvp$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <e5bk76$rbl$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: 80.50.252.50 X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1148805961 22521 80.50.252.50 (28 May 2006 08:46:01 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 28 May 2006 08:46:01 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:269662 Ukryj nagłówki
| |
Zobacz także