Data: 2002-05-16 12:11:11
Temat: Re: Przed kodowanie
Od: dawnakuchnia <d...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Waldemar Krzok wrote:
>
>>więc i ten łoś pewnie byłby skonsumowany, choć może jednak coś jeszcze bym
>>dorzuciła....może trochę miodu?
>>e
>>
>
> łoś z miodem? Może i fajna kombinacja. Trochę czosnku bym jeszcze dodał
> i winka, by skruszał ;-)
>
> Waldek
>
no ale winka wtedy były bardzo drogie
to może zadowolimy się miodkiem pitnym..??
Co powiesz na półtorak, w którym złożymy nasz kawałeczek mięska
no i może rzeczywiście troszkę czosnku?
ale nie za wiele, bo nie będziemy mogli z Klientami rozmawiać,
chyba że to będą Klienci na nasze nowe danko!
rozmarzona tym staropolskim dankiem - ewa
--
Dawna Kuchnia _ /_
http://www.dawnakuchnia.republika.pl ('''')
~~~~
|