« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.dialog.net. pl!not-for-mail From: "Pawel" <kazin_super_electronic(wytnij-to)@(wytnij-to)wp.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Przepis na ser zolty domowy - obiecalem. Date: Tue, 7 Dec 2004 23:45:15 +0100 Organization: Dialog Net Lines: 11 Message-ID: <cp5bpa$7l1$1@news.dialog.net.pl> References: <5...@n...onet.pl> <5...@n...onet.pl> NNTP-Posting-Host: dial-3618.wroclaw.dialog.net.pl X-Trace: news.dialog.net.pl 1102459498 7841 62.87.140.34 (7 Dec 2004 22:44:58 GMT) X-Complaints-To: http://www.dialog.pl/dialog/internet/internet.php?id=41 NNTP-Posting-Date: Tue, 7 Dec 2004 22:44:58 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:224332 Ukryj nagłówki > Sody nie dodaje sie po to, aby były dziurki ale, żeby twaróg szybciej |
Zobacz także