Data: 2009-01-29 20:10:56
Temat: Re: Przyrządzanie tatara. //c.d.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 29 Jan 2009 12:02:40 -0800 (PST), Panslavista napisał(a):
> On 29 Sty, 19:40, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>
> Jeżeli nadal robisz wędliny to kup tę książkę - warto:
> http://www.swiatwokolkuchni.pl/?prod=1412&cat=147
Dzięki, na pewno fajna, ale mam już ich mnóstwo, łącznie z fachowymi, np.
jakaś "Technologia masarstwa", "Produkcja wyrobów garmażeryjnych" (jest tam
dział o kiełbasach) itp. Można powiedzieć, że teorię mam w jednym paluszku.
Tak a'propos: po niedzieli znowu wędzenie :-)
>
> A i przy okazji dowiesz się jak było na "kraj" a jak na eksport...
>
> I jak przerabiano przeterminowane konserwy...
Wiem - na paruuuuffffkiiiii.... :-(
Ale to nadal się robi.
Dlatego kupuje parówki tylko od znajomego - producenta.
Pozdrówka :-)
|