Data: 2009-01-29 21:38:25
Temat: Re: Przyrządzanie tatara. //c.d.
Od: Panslavista <p...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 29 Sty, 21:10, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
> Dnia Thu, 29 Jan 2009 12:02:40 -0800 (PST), Panslavista napisał(a):
>
> > On 29 Sty, 19:40, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>
> > Jeżeli nadal robisz wędliny to kup tę książkę - warto:
> >http://www.swiatwokolkuchni.pl/?prod=1412&cat=147
>
> Dzięki, na pewno fajna, ale mam już ich mnóstwo, łącznie z fachowymi, np.
> jakaś "Technologia masarstwa", "Produkcja wyrobów garmażeryjnych" (jest tam
> dział o kiełbasach) itp. Można powiedzieć, że teorię mam w jednym paluszku.
> Tak a'propos: po niedzieli znowu wędzenie :-)
>
>
>
> > A i przy okazji dowiesz się jak było na "kraj" a jak na eksport...
>
> > I jak przerabiano przeterminowane konserwy...
>
> Wiem - na paruuuuffffkiiiii.... :-(
> Ale to nadal się robi.
> Dlatego kupuje parówki tylko od znajomego - producenta.
>
> Pozdrówka :-)
E tam, ja też mam, ale to jest wyjątkowa pozycja.
|