Data: 2006-07-06 21:30:50
Temat: Re: Pyszne bo (choć?) proste, ale co z białkami?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 06 Jul 2006 13:17:46 +0200, medea <e...@p...fm>
wrote:
>Krysia Thompson napisał(a):
>
>
>> poza tym
>> <srogi glos> a gdzie wino?? </srogi glos>. Bez wina to nie
>> zabaglione !! :PPP
>
>Toż pisałam właśnie, że ja nie robiłam nigdy ;-). Rzeczywiście jakiś
>alkoholowy posmak w tym był, ale głowę bym dała, że to z białkami.
>Najlepsze zabajone są w La Scali we Wrocku :-)(o ile kucharz się nie
>zmienił).
>
>Pozdrawiam
>Ewa
ale o zweszeniu alkoholu nie pisalas, stad ten srogi glos :PPP
Boszsz, La Scala to juz wrecz stara restauracja :P pamietam ja
psrzed...eeeee....10 lat chyba, bardzo dobra salatke tam jadlam.
ogromna, nicejska chyba, fasolka zielona byla ugotowana bardzo
dobrze - element salatki.
Pierz, co we Wroclawiu juz za dlugo nie byl :/
K.T. - starannie opakowana
|