| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.ipartners.pl!newsfeed.formus.pl!news.webcorp.com.pl!not- for-mail From: Ulka <u...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Pytania na temat sera zgliwialego Date: Thu, 03 Jan 2002 10:12:22 +0100 Organization: Serwis RUBIKON - http://www.rubikon.pl Lines: 22 Message-ID: <3...@p...onet.pl> References: <3...@w...net> NNTP-Posting-Host: biuro.kolmex.com.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: aquarius.webcorp.pl 1010049209 15446 195.117.44.249 (3 Jan 2002 09:13:29 GMT) X-Complaints-To: u...@w...com.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 3 Jan 2002 09:13:29 +0000 (UTC) X-Mailer: Mozilla 4.78 [en] (Win98; U) X-Accept-Language: pl,en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:89902 Ukryj nagłówki > Twarog rozdrabniamy w misce i posypujemy soda oczyszczana, zeby zgliwial. | |
Zobacz także