Data: 2001-09-28 21:17:53
Temat: Re: Pytanie m.in. do Waldka
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> Sie nazywa takie poledwicowate w fasonie, rozowe, zapieczone czy
>> parzone. zuplenie jak kasseler...jaki ma fason on?
>
>no schab z ko?ci? (obowi?zkowo), peklowany i ewentualnie w?dzony. Mo?e
>mie? pol?dwic? "przyczepion?". JAk pieczesz/gotujesz, to pol?dwic?
>trzeba wyj?? w po?owie, bo si? inaczej rozkwasi, Jak np. robimy jarmusz,
>to si? obsma?a schaba, na to jarmusz po trochu, aby oklapn??. Po pó?
>godzinie wyci?gam pol?dwic?, a reszta dalej si? g?dzi.
>
>Waldek
cosik jakby takie samo
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|