Data: 2005-02-13 16:07:07
Temat: Re: Pytanie o czosnek
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <cunngv$mdi$1@inews.gazeta.pl>,
Kinga 'Słowotok' Macyszyn <k...@b...gazeta.pl> wrote:
> Mam takie pytanie, może trochę dziwne, ale dla mnie ważne.
> Są ludzie, którzy nie lubią czosnku. I czegoś ewidentnie trącącego czosnkiem
> nie zjedzą.
> Ale jeśli np. do sosu do spaghetti wyciśnie się 2 ząbki, to tego naprawde
> nie czuć.
>
> Pytanie do nie lubiących czosnku: potraficie wyczuć go w każdej potrawie
> (gulasz, spaghetti, cokolwiek czosnkiem tak samo jak inną przyprawą
> przyprawione), czy zjecie nieświadomi, że czosnek tam jest / nie
> widzieliście, że został dodany?
Oczywiście, że potrafię wyczuć czosnek w każdej potrawie. Mimo, że ja
lubię czosnek (choć nie w każdej potrawie). I mam też pytanie -- po co
by dodawać czosnku np. do sosu do spaghetti, gdyby go nie można było
wyczuć?
Władysław
|