Data: 2005-02-13 17:19:19
Temat: Re: Pytanie o czosnek
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <9151691166$20050213174808@ewcia.kloups>,
"Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> wrote:
> Le dimanche 13 février 2005 ŕ 17:07:07, vous écriviez :
>
> > Oczywiście, że potrafię wyczuć czosnek w każdej potrawie. Mimo, że ja
> > lubię czosnek (choć nie w każdej potrawie). I mam też pytanie -- po co
> > by dodawać czosnku np. do sosu do spaghetti, gdyby go nie można było
> > wyczuć?
>
> Dlatego dodaje do bolognese 30 min przed koncem gotowania (kiedy
> gotuje klasyczny bolognese, ten co zabiera 4 godziny).
Nie rozumiem -- dlaczego?
Władysław
|