Data: 2005-02-13 18:49:43
Temat: Re: Pytanie o czosnek
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <3348314267$20050213193657@ewcia.kloups>,
"Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> wrote:
> Le dimanche 13 février 2005 ŕ 18:19:19, vous écriviez :
>
> > In article <9151691166$20050213174808@ewcia.kloups>,
> > "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> wrote:
>
> >> Le dimanche 13 février 2005 ŕ 17:07:07, vous écriviez :
> >>
> >> > Oczywiście, że potrafię wyczuć czosnek w każdej potrawie. Mimo, że ja
> >> > lubię czosnek (choć nie w każdej potrawie). I mam też pytanie -- po co
> >> > by dodawać czosnku np. do sosu do spaghetti, gdyby go nie można było
> >> > wyczuć?
> >>
> >> Dlatego dodaje do bolognese 30 min przed koncem gotowania (kiedy
> >> gotuje klasyczny bolognese, ten co zabiera 4 godziny).
>
> > Nie rozumiem -- dlaczego?
>
> Przeczytaj jeszcze raz, w moim poscie nie ma nic niejasnego.
Nadal nie rozumiem, po co dodajesz ten czosnek na 30 min przed końcem --
żeby go można było wyczuć, czy żeby nie można?
Władysław
|