Data: 2005-02-13 18:36:49
Temat: Re: Pytanie o czosnek
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le dimanche 13 février 2005 ŕ 18:19:19, vous écriviez :
> In article <9151691166$20050213174808@ewcia.kloups>,
> "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> wrote:
>> Le dimanche 13 février 2005 ŕ 17:07:07, vous écriviez :
>>
>> > Oczywiście, że potrafię wyczuć czosnek w każdej potrawie. Mimo, że ja
>> > lubię czosnek (choć nie w każdej potrawie). I mam też pytanie -- po co
>> > by dodawać czosnku np. do sosu do spaghetti, gdyby go nie można było
>> > wyczuć?
>>
>> Dlatego dodaje do bolognese 30 min przed koncem gotowania (kiedy
>> gotuje klasyczny bolognese, ten co zabiera 4 godziny).
> Nie rozumiem -- dlaczego?
Przeczytaj jeszcze raz, w moim poscie nie ma nic niejasnego.
--
Niesz
|