Data: 2002-07-30 16:39:06
Temat: Re: Ryz - jak gotowac
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
>Solic-nie, ma znaczenia, co kto lubi i do czego ryz ma byc /solony na slodko?/
>
No oczywiscie. ja jak juz gotuje (MOJA metoda) ryz to gotuje dla
nas na kolacje, dla psa na pare dni i na deser (ryz, mleko dodane
juz do ugotowanego ryzu, cukier, wanilia, rodzynki, kawalki
skorki cytr. styarta galka na wierzch, do naszynia
piekarnikowatego, po godzinie i troche w piekarniku tzw srednim -
voila - rice pudding.....ja jo pozeram z konfitiura
jakoms..podobne to nieco do zaslupiego "ryzu na mleku", ale moje
lepsze bardzo
Trysia , "elegancka kobieta od Diora, starannie opakowana , o
powloczystym spojrzeniu, lamiaca serca mezczyzn, wulkan emocji ,
biznes lumen od Caffe Za Slupem, kobieta pelna czaru" [Jola L-L
i Lilla]
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|