Data: 2002-11-15 01:26:08
Temat: Re: Schabowe inaczej - Cz. 1
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "Magdalena Bassett" <m...@o...com>
> Dzis na obiad robie nadziewane schabowe. Kupilam dwa piekne, grube na 3
> cm schabowe z koscia, bo podobno z koscia maja lepszy smak, i uracze was
> sprawozdaniem z procesu. Ide teraz do kuchni, za chwile napisze, jak je
> przygotowalam. Do nadzienia mam zamiar zuzyc grzyby, chleb, seler,
> papryke, przyprawy, ale zobaczymy, co mi fantazja podyktuje. Cdn.
> Magdalena Bassett
>
Czemu ja nie lubie selera????
a gdybys im dala np. zielony groszek, albo troszke szpinaku i do tego czosnek???
a nastepnym razem to proponowalabym nadziwke z bananow, kolejnym razem - np. z
pomaranczy drobno pokrojonej....
hmmmmm... zaczynaja za mna smaki chodzic :-)
Barbara
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.419 / Virus Database: 235 - Release Date: 2002.11.14
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|