Data: 2005-10-04 12:49:27
Temat: Re: Scypek
Od: "Gusiek" <a...@W...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Michal Jankowski" <m...@f...edu.pl> napisał w wiadomości
news:2n4q7xld0c.fsf@ccfs1.fuw.edu.pl...
> "Gusiek" <a...@W...onet.pl> writes:
>
> > jak ktoś jedzie na południe, żeby mi przywiózł - i tu następuje
> > długi upierdliwy wykład, jak odróżnić krowi od owczego,
>
> Jak?
Krótko mówiąc - jest zupełnie twardy i śmierdzi "kożuchem". Nie wiem czemu,
ale zawsze robiony w formie wrzeciona (te najwięsze). To główne cechy
takiego owczego oscypka. Potem dochodzą bodźce organoleptyczne podczas
smażenia i konsumpcji. Najlepiej mieć taki i taki i sobie porównać ;)
A potem powtarzam wszystko pięć razy i pytam dziesięć razy, czy jasno się
wyraziłam ;)
Również pozdrawiam ;) , Agata
|