Data: 2002-03-22 15:23:11
Temat: Re: Ser w zupie
Od: "Evva" <e...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Merlin" <m...@m...pl>
> Witaju bardzo serdecznie,
> Prosze o rade - co zrobic, zeby starty, zolty ser
> wrzucony do zupy serowej, nie zamianil w chwile po
> roztopieniu w kluski i takie dlugasne niby to kluski a
> niby nibynuzki ameby - ma to zerowy wplyw na smak [dla
> mnie], ale wyglada wybitnie ohydnie i zniechcecajac -
> zwlaszcza, jak ten serw kawalkachz lyzki, obslizgly
> zwisa?
> Z gory dziekuje za konkretna i praktyczna odpowiedz.
>
> pozdr,
> E.V.
> wpadnijta ponizej
> od razu zrobisz sie glodny!
> tyla przepisow nigdzie indziej chyba w necie nie
> znajdziecie
Pewnie nie powinnam sie wtracac, tylko isc do domu przyrzadzac tam
smaczny posilek ;) ale czemu nas tu Grzegorz "Mniammniam" Ostrowski
nawiedza w tylu osobach (z ostatnich 30 minut: Merlin, PizzaMan, Sikawka)
i czy tylko ja mam wrazenie, ze tresc postu jest przykrywka dla tego
urla do klikania w sygnaturce?
Pozdrawiam :)
Evva z mieszanymi uczuciami.
|