Data: 2002-03-22 15:13:26
Temat: Ser w zupie
Od: m...@m...pl (Merlin)
Pokaż wszystkie nagłówki
Witaju bardzo serdecznie,
Prosze o rade - co zrobic, zeby starty, zolty ser
wrzucony do zupy serowej, nie zamianil w chwile po
roztopieniu w kluski i takie dlugasne niby to kluski a
niby nibynuzki ameby - ma to zerowy wplyw na smak [dla
mnie], ale wyglada wybitnie ohydnie i zniechcecajac -
zwlaszcza, jak ten serw kawalkachz lyzki, obslizgly
zwisa?
Z gory dziekuje za konkretna i praktyczna odpowiedz.
pozdr,
E.V.
wpadnijta ponizej
od razu zrobisz sie glodny!
tyla przepisow nigdzie indziej chyba w necie nie
znajdziecie
--------------------------------------------
wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
http://www.kuchnia.serwisy.net
http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
--------------------------------------------
|