Data: 2001-12-04 11:44:18
Temat: Re: Shoarma - jak to sie robi?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>u nas jest przez p, z turecka. Ohydne to mo?e by?, ale mo?e by? te?
>bardzo dobre. W Berlinie jest chyba par? tysi?cy kebap(b)iarni, ale
>jadam tylko w kilku.
>
>Waldek
to co sie tu sprzedaje to mnie , zaslupowca, przy[rawia o gesia
skorke..ale do tego dojde (moze oni nie dodaja tego do kebaba...)
ci co tym handluja dostaja gotowe - na dragu jest jeden wiielki,
nabity w sobie klops...wyglada i pachnie jak jarmarczny hamburger
(+/- 10- 15% miesa...jakiego???) i jak to sie piescze obracajac
na tym dragu to co jakis czas przychodzi kuchta z taka
smietniczka i elektryczna golarka i goli w dol to cholerstwo...a
ja wpatruje sie i mam nieodmienne wrazenie, ze jeszcze ugoli a z
tego klopsa zacznie wystawac...palec...no mam taka widac
wyobraznie, ktora mnie sama doprowadza do gesiej skorki...daja to
w picie podgrzanej (dobra, dobra) i laduja na to straszna ilosc
czerwoje kapuchy surowej glownie (wystarczyloby dla jednej, moze
dwu koz na zime...), jakiegos smetnego pomidorka, salaty...
chyba przyjade do Berlina na kebaba/kebapa
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|