Data: 2004-02-22 23:00:58
Temat: Re: Skwarkowy problem
Od: "Iwona" <i...@W...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
my friend dorka ( d...@i...pl ) wrote :
> Witam!
> Naszlo mnie na smalec wlasnej produkcji. Wyszly calkiem slusznej objetosci
> dwa sloiki, w jednym do smarowania z dodatkami, w drugim- czysty do
> smazenia. Zostalo mi sporo skwarek.
> Jak ten nadmiar spozytkowac? Chodza mi po glowie jakies ciastka, gdzies
> kiedys ktos mi mowil, ze cos takiego mozna zrobic, nie pomne, niestety. W
> ostatecznosci wyrzuce.
> Za wszelkie sugestie bede wdzieczna.
>
> Serdecznosci
> Dorota
Jak nie będziesz miała co z nimi zrobić - podam ci mój adres;)))
A tak poważnie możesz dod. do:
1. bigosu
2. kapuśniaku
3. kapusty zasmażanej
4. tzw. czarnych kluchów - pycha+cebula oczywiście
5. kopytek
6. ziemniaków
7. no i oczywiście sławetnych ciastek ze skwarkami (przepis już ci podano)
Zapomniałam o czymś?
Pzdr.
Iwona
|