Data: 2003-11-06 11:11:20
Temat: Re: Smalec
Od: "Anna Ladorucka" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "wiku" <s...@r...pl> napisal w wiadomosci
news:bod9k9$h1i$1@SunSITE.icm.edu.pl...
>
>
> Marcin E. Hamerla wrote:
>
> > Jakis czas temu byla dyskusja na temat boczku wedzonego, ktora
> > zainicjowalem moimi watpliwosciami. Wniosek jest taki: prawdziwy
> > boczek wedzony sie nie topi. Topi sie boczek pseudowedzony z sm.
> >
> no co ty opowiadasz? jasne ze nie wytapia sie tak jak slonina, ale jednak
:)
> a te skwareczki co zostaja nadaja smalczylkowi lepszy smak
> wiku
Ja zgadzam sie z tym, co pisze wiku. Pewnie, ze ma mniej tluszczu niz
surowy, ale jednak sie wytapia.
--
Pozdrawiam,
Ania
www.biblioNETka.pl - Sprawdz, co lubisz czytac!
|