Data: 2002-12-03 10:16:58
Temat: Re: Smażony żółty ser
Od: Jo'Asia <J...@r...art.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Jola L-L wystukała w wiadomości <ar2uiu$aov$1@news.tpi.pl>:
> kup ser salami z przyprawami jest pikantniejsze niz zwykle salami, wtedy juz
> nie musisz przyprawiac
>> Jak chcesz - ja robię typową: jajko i tarta bułka - bawię się jedynie
>> dodatkami aromatycznymi (zioła i przyprawy - za każdym razem inaczej)
> koniecznie dwa razy: czyli jajko, bulka, jajko, bulka i jak schabowego dalej
> na patelni na zloto. Pycha.
A jaki jest przepis żeby ser nie wypływał *górą*?
Bo na dole panierka się ścięła, wszystko ślicznie, ale góra przeszła w stan
półpłynny i ser wylazł po przewróceniu...
Jest jakiś przepis typu "zrumienić z jednej strony na mocnym ogniu, przewrócić
i smażyć dalej na małym"?
Jo'Asia
--
__.-=-. Joanna Słupek j...@h...pl .-=-.__
--<()> http://bujold.fantastyka.net/ http://esensja.pl/ <()>--
.__.'| ....................................................
.. |'.__.
This novel wasn't released - it escaped!
|