Data: 2002-12-03 13:23:58
Temat: Re: Smażony żółty ser
Od: "Basia" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Grzegorz Janoszka" <G...@U...onet.pl>
napisał w wiadomości
news:slrnaupbj4.3v2.Grzegorz.Janoszka@kier.icsr.agh.
edu.pl...
> On Tue, 03 Dec 2002 14:14:34 +0100 I had a dream that walkie
<w...@w...net.pl> wrote:
> >> No jak to? Zaprosic gosci, takich zwyczajnych, ktorym nie trzeba
> >> od razu całego przyjęcia urządzać.
> >No zaprosilam kolege ale cos czuje ze w 3 tez nie zjemy 10 litrow
> >kapusniaku ;-). Mozna to zamrozic?
>
> Zamrozić? Zupę? Raczej jedz ten kapuśniak na śniadania o kolacje :-)
a dlacz\ego nie? Ja np. mroze krupnik, czasem wywar bazowy do zup, jak za
duzo go wyjdzie.
Bigos sie mrozi wiec i kapusniakowi nie powinno zaszkodzic.
pozdrawiam
Basia
|