Data: 2000-10-21 06:31:56
Temat: Re: Sniadanko
Od: a...@m...com.pl (Agnieszka Stańczyk)
Pokaż wszystkie nagłówki
> Joasiu - z kawą trafiłaś w sedno. A do kawy ja najbardziej lubię słodkie
bułeczki z ciasta francuskiego pochodzenia Fleury Michon - w Polsce, a na
wakacjach (Francja, Włochy) "brioszki" i "krłasanty". Najlepiej z dżemem
morelkowym... O rany... Rozmarzyłam się...
Agni eS
----- Original Message -----
From: Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Friday, October 20, 2000 7:47 PM
Subject: Re: Sniadanko
> Sylwia
> A może tak?
> Do picia pyszna Lavazza z ekspresu z mleczkiem...
> I do tego trzy plastry białego sera z miodem
> (koniecznie spadziowym) i kromeczka pieczywa z masełkiem...
> ...mniam...
> Pozdruffka
> Joanna
>
> Użytkownik "XXL" <X...@a...com> napisał w wiadomości
> news:8spvjd$eg8$2@news.tpi.pl...
> > Co jedza grupowicze na sniadanka? My mamy rozne fazy, ale ostatnio
> wszystko
> > mi sie nudzi, kanapki - nie, to samo platki, jajecznice itp. Moze Wasze
> menu
> > sniadaniowe jest ciekawsze. No i oczywiscie, zeby nie zajmowalo mnostwa
> > czasu (bo wiecie jak to sie rano chetnie wstaje, a szczegolnie jesienia
> ;-)
> >
> > Pozdrowienia
> > Sylwia (ktora bez sniadania nie jest w stanie zaczac dnia)
> >
> >
>
--
Archiwum grupy dyskusyjnej pl.rec.kuchnia
http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|