Data: 2006-06-11 16:00:01
Temat: Re: Sól Julian cd
Od: "SJ" <s...@T...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik <j...@g...pl> napisał w wiadomości
news:e6hd8u$t3v$1@inews.gazeta.pl...
> SJ <s...@T...pl> napisał(a):
>
> > Pisałem już tutaj o soli Julian. Okazuje się -niedostępna. Mam jej
kilogram
> > [zapasy dobrych ludzi] i ......pycha ! Niebo w gębie ! Szał!.I tak sobie
> > myślę. Czy nie ma w sprzedaży normalnej soli kopalnianej tylko jakaś
sypka ,
> > gorzka jodowana , bez smaku i ochydnie gorzka ?! Potrawy przy
kopalnianej
> > mają normalny smak , a nie gorzko-ochydny.Może jakieś inne rodzaje soli
> > jeszcze istnieją [bardziej "zjadliwe"] prócz tej tradycyjnej ?
> > Robol
> >
> Właśnie, gdzie sie podziała sól Juliana. Była super. Nie wiem, czy dobrze
> pamiętam, ale chyba sól Juiana była z kopalni w Bochni. Dlaczego zniknęła.
> Miała bardzo dużo mikroelementów. Sól kamienna z Kłodawy tak mi nie
smakuje
> jak tamta.
Niestety ale już od lat niedostępna [kopalnia nie wydobywa]. Wyjaśniłem to
na grupach. Piszesz o Kłodawie? Można ją kupić w typowych sklepach ?
A na przykład we Wrocławiu ?
Robol
|