« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.t pi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Marek Rzezwicki" <n...@r...nospam.kon.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Sól do kiszenia Date: Thu, 28 Oct 2004 22:25:25 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 10 Message-ID: <clrkhf$995$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <clri0q$k04$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: ayb127.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1098995055 9509 83.27.113.127 (28 Oct 2004 20:24:15 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 28 Oct 2004 20:24:15 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:220013 Ukryj nagłówki > Kujawska sól kamienna niejodowana. |
Zobacz także