| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new sfeed.neostrada.pl!atlantis.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl!not-for-mail From: krys <k...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Sos pomidorowy (do spaghetti) - jak przygotować do słoika? Problemy z konsystencją Followup-To: pl.rec.kuchnia Date: Thu, 18 Jun 2009 13:33:27 +0200 Organization: TP - http://www.tp.pl/ Lines: 14 Message-ID: <h1d8q9$a2m$1@atlantis.news.neostrada.pl> References: <h1d3qm$git$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: adlw25.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8Bit X-Trace: atlantis.news.neostrada.pl 1245324937 10326 79.185.26.25 (18 Jun 2009 11:35:37 GMT) X-Complaints-To: u...@n...neostrada.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 18 Jun 2009 11:35:37 +0000 (UTC) User-Agent: KNode/0.99.01 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:323046 Ukryj nagłówki GK wrote: | |
Zobacz także