| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!not-for-mail From: "Killer" <b...@t...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Sos serowy - pytanie Date: Sun, 26 Feb 2006 11:18:52 +0100 Organization: Pro Futuro Lines: 9 Message-ID: <dtrv7u$7ch$1@opal.futuro.pl> References: <dtru9i$71c$1@opal.futuro.pl> <dtruv4$nj0$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: 193.19.147.171 X-Trace: opal.futuro.pl 1140949054 7569 193.19.147.171 (26 Feb 2006 10:17:34 GMT) X-Complaints-To: u...@f...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 26 Feb 2006 10:17:34 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:261279 Ukryj nagłówki > Daj troszke wody. Jesli ser jest dobry, to sos bedzie pyszny i bez wina:). | |
Zobacz także