Data: 2012-08-16 10:49:56
Temat: Re: Sos silnie czosnkowy
Od: Anai <a...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 26.07.2012 07:52, Ed pisze:
W dniu 2012-07-25 11:27, lemonka pisze:
>>
>> Użytkownik "Ed" <e...@i...pl> napisał w wiadomości
>> news:juisp0$p3p$1@usenet.news.interia.pl...
>>> Poszukuję przepisu na sos silnie czosnkowy do grilla.
>>> Ale naprawdę silnie czosnkowy.
>>> Czy ktoś posiada taki?
>>
>> Jasne. Weź dużo czosnku, umyj, włóż razem z łupinami do piekarnika na
>> 20-30 minut w 150 st., wyjmij, zdejmij łupinki i przetrzyj przez sitko
>> albo zmiksuj. Ostudzony możesz pomieszać z czym chcesz, wystarczy sama
>> sól, keczup albo majonez. Gotowe.
>
> A czy po upieczeniu czosnek jest nadal ostry i posiada wszystkie swoje
> właściwości smakowe, czy może są one obniżone?
>
Smakuje inaczej i nie jest ostry.
--
Pozdrawiam
Anai
*****e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ******gg:1737648******
***** http://photo-of-anai.gu.ma/ *****
"Tylko pokłady bezinteresownego skurwysyństwa mają nieograniczone
możliwości regeneracyjne."
|