Data: 2003-10-27 08:45:28
Temat: Re: Sosy smietanowe
Od: "waldek" <x...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Co mam zrobic, zeby sietana sie nie zwarzyla??
=======
Zmienić śmietanę na inną i znowu spróbować. W mojej okolicy są w sprzedarzy
dwa gatunki śmietany, które się nie warzą: "Mildes" i "Radostowa". Reszta,
łącznie z drogimi "Szefa kuchni" jest do d...
Po za tym można odczyniać czary z wstępnym mieszaniem z gorącym sosem,
soleniem itd., choć moim zdaniem najlepszym sposobem jest zdjęcie sosu z
ognia przed wlaniem śmietany, tak aby się przez chwilę nie gotował. Jak
śmietana jest dobrej jakości to nic nie ma prawa się warzyć. Problem polega
na tym, że po wyglądzie lub po opakowaniu tej dobrej się nie rozpozna.
Dopiero w sosie...
waldek
=======
|