Data: 2006-03-21 15:09:32
Temat: Re: Spieniacz do mleka - jaki wybrać?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Tue, 21 Mar 2006 14:37:00 +0100, notujaca <n...@g...pl>
wrote:
>in article dvod6p$hnr$...@n...dialog.net.pl, Rafał-108 at r...@t...pl
>wrote on 21/03/2006 9:24:
>
>>> Ale... ale efekt spieniania jest świetny dla zimnego mleka, co kłóci się z
>>> dodawaniem
>>> dokawy. Mleko gorące dużo słabiej się spienia.
>>
>> Dlaczego się kłóci? Wlewasz kawę cieniutkim strumykiem po ściance (ja to
>> robię przez lejek wetknięty w) do piany z zimnego mleka (a piana na dwa
>> palce).
>
>Podawanie kawy z zimnym mlekiem to jeden z grzechów głównych przeciwko
>kawie... No chyba że frappe :-))
a ja to leruje jedynie zimnei mleko badz jego brak zupelny...
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|