Data: 2001-02-14 11:01:44
Temat: Re: Sposob na karkowke
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 14 Feb 2001 11:48:10 +0100, GB <g...@n...usa.net>
wrote:
>Joanna Duszczynska wrote:
>
>
>> Czy ono wcale CI sie nie przyrumienia? - moje jest zawsze rumiane. Moze
>> robisz za male dziurki te do odparowywania?
>
>No to chyba sie wyjasnilo... W zyciu zadnych dziurek w tym rekawie nie
>robilam...
>
>Pozdrawiam
a poza tym, jesli mieso bylo wczesniej zamrozone to czesto
puszcza wiecej potem soku (przynajmniej u mnie...) - zauwazylam,
ze np. swieze kotlety schab/eskalopki smaza sie "na sucho",
rozmrazane - sa niejako wodniste...
Krysia
K.T. - starannie opakowana
|