| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.ipartners.pl!news.nask.pl!newsfeed.formus.pl!news.formus .pl!not-for-mail From: "Grzegorz M. Mucha" <m...@t...pl> Newsgroups: pl.regionalne.krakow,pl.rec.kuchnia Subject: Re: Sprzet do fondue Date: Wed, 07 Feb 2001 13:17:32 +0100 Organization: Formus Polska Lines: 21 Message-ID: <3...@t...pl> References: <3...@c...edu.pl> <3...@c...law.uj.edu.pl> <s...@p...adm.onet.pl> <3...@c...edu.pl> <s...@p...adm.onet.pl> NNTP-Posting-Host: n062032133230.unregistered.formus.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-1 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.formus.pl 981547882 21180 62.32.133.230 (7 Feb 2001 12:11:22 GMT) X-Complaints-To: a...@f...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 7 Feb 2001 12:11:22 +0000 (UTC) X-Mailer: Mozilla 4.72 [en] (X11; U; Linux 2.2.16 i686) X-Accept-Language: en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.regionalne.krakow:85368 pl.rec.kuchnia:43369 Ukryj nagłówki > No cacy, cacy... Jak się nazywa ten serek? Jakiś specjalny? | |
Zobacz także