Data: 2006-03-16 09:43:39
Temat: Re: Stek
Od: Maciej Jastrzebski <p...@a...man.lublin.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Misiek <p...@g...pl> wrote:
> I gdzie tu mowa o poledwicy wolowej?
No dobra, zlituję się.
"Mała encyklopedia kulinarna" Larousse'a, s. 441:
"'Steki z pieprzem'
(...) 4 plastry polędwicy wołowej po 180 g każdy (3 cm grubości)"
A teraz idź, i nie kompromituj się więcej.
Pedro.
--
#!perl -- Maciej "Pedro" Jastrzębski <M...@c...lublin.pl>
open(h,${$|})?$_=<h>.<h>:fwdmvgy;split??;$=-=$=;whil
e(!$S){$===43?exit:print$_
[$==unpack"x$?c",' !*"T1*K1OKD1*T1#1*m#Oi*/ODj1#N)*"E#I*"O*kn*/OkKE"1#N Ij*!'.
'K1Ij*kn*1l1I)Im!*i)"T*)"ND)(1* *h#)1IjN*+'];$?+=!$S}
|