| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Wojtek Girtler" <w...@h...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Szklistość kapusty kiszonej na ciepło - jak ? Date: Thu, 22 Dec 2005 14:38:21 +0100 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 34 Message-ID: <doea8j$ntu$1@inews.gazeta.pl> References: <do9sss$i1g$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: out.hrk.pl X-Trace: inews.gazeta.pl 1135258707 24510 217.153.18.66 (22 Dec 2005 13:38:27 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 22 Dec 2005 13:38:27 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437 X-User: wgi X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:256509 Ukryj nagłówki Ja mam dwie możliwości obie związane z beczką, widziałem i jadłem kiedyś | |
Zobacz także