« poprzedni post | następny post » |
From: "Zbigniew Góralski" <z...@p...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <d5auq1$2ju$1@news.onet.pl> <d5ba9v$50h$1@news01.versatel.de> Subject: Re: Szparagi Date: Mon, 30 May 2005 22:26:54 +0200 Message-ID: <0...@n...home.net.pl> MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Mailer: home.pl my.webmail X-Priority: 3 X-NNTP-Posting-Host: cps107.neoplus.adsl.tpnet.pl NNTP-Posting-Host: 212.85.112.62 X-Trace: news.home.net.pl 1117484816 212.85.112.62 (30 May 2005 22:26:56 +0200) Organization: home.pl news server Lines: 29 X-Authenticated-User: zg.post@home Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!nf1.ipartners.pl!ipartners.pl!news.h ome.net.pl!not-for-mail Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:240341 Ukryj nagłówki Ja polecam bardzo swieze szparagi ugotowane na parze, skropione najlepsza |
Zobacz także