Data: 2005-05-30 20:37:52
Temat: Re: Szparagi
Od: "I.P." <i...@g...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Zbigniew Góralski" <z...@p...pl> schrieb im Newsbeitrag
news:0b2927490a6970c50497cf9491e53c24@news.home.net.
pl...
> Ja polecam bardzo swieze szparagi ugotowane na parze, skropione najlepsza
> mozliwa oliwa z oliwek (taka jak nam smakuje najlepiej, ale polecam te
> dobre), posypane gruboziarnista morska sola (moze byc kamienna zamiennie)
> i
> posypane odrobina swiezo zmielonego bialego pieprzu (niekoniecznie).
>
> I to wszystko. Bez zadnych udziwnien typu sos holenderski czy sos polski
> (bulka z maslem).
> Z.
Kazdy je jak lubi, ale nie rozumiem dlaczego wlasnie" sos holenderski lub
polski", jest udziwnieniem a szparagi z oliwa z oliwek wlasnie nie jest
udziwnieniem?
Ilona
|