Data: 2000-02-04 08:41:49
Temat: Re: Szynka Parmeńska - uhhhhhhhhhh
Od: "KT" <k...@p...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Przemyslaw Koziarski <p...@k...net.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:87c87q$nrc$...@s...icm.edu.pl...
> > Ja kupowałem parę razy w supermarketach, mam wrażenie że obsługa nie
> potrafi
> > tam jej kroić. Chyba powinni kroić grubiej, a kroją plasterki o grubości
> > bibułki od papierowa.
>
> Sztuka i kwestia odpowiednie maszyny jest wlasnie takie jej pokrojenie. Ma
> byc jak bibulka. Dlaczego nie da sie jesc cienkich plastrow?
>
> Przemyslaw Koziarski
>
Problem w tym, że jak jest taka cienka, po zapakowanie nie daje się
rozdzielić zlepionych plastrów. Rozrywają się one i wychodzi wielkie ....
Pisałem w poście, że kupiłem w Geancie opakowane firmowo 4 plastry przez
producenta (w pudełku z twardego plastiku). Były grubsze, nie rozrywały się
przy rozdzielaniu.
Ale jeżeli powinny być cienkie jak wspomnienie, to już nie wiem - spróbuję
rozdzielać super ostrożnie.
--
Pozdrowienia - Krzysztof T.
|