Data: 2006-05-16 00:49:54
Temat: Re: TATAR
Od: "@nn" <a...@b...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dariusz K. Ladziak wrote:
> Opalanie nad palnikiem niszczy ostrze. W sumie wystarczy na salmonelle
> porzadne (z zagrzaniem metalu i plastiku/drewna raczki) wyparzenie we
> wrzatku. Generalnie musi byc znacznie wiecej jak Pasteurowskie 70
> stopni w dowolnym miejscu - inaczej gdzies mikroby moga sie uchowac.
Mogę oczywiście nie mieć racji, ale moim nożom szkodzi już krojenie
gorących potraw (pieczeń) czy mycie w zbyt gorącej wodzie, ale ja była
blondynka jestem...
Ania
--
******e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ *******gg:1737648*******
***** www.madej.master.pl ****** http://skocz.pl/bjbu *****
"Tylko pokłady bezinteresownego skurwysyństwa mają nieograniczone
możliwości regeneracyjne."
|