Data: 2000-09-15 07:08:29
Temat: Re: Tiramisu
Od: j...@m...com.pl (Justyna Rudowska)
Pokaż wszystkie nagłówki
Ten pieszczotliwie zwany SEREK to ponad 80% tłuszczu!!! Dla porównania
dodam, że masło ma powyżej 82%. To kwintesencja tłuszczu, do niczego innego
go nie stosuję. Ale w TIRAMISU' smakuje WYŚMIENICIE.
Pozdrawiam
Justy
----- Original Message -----
From: Dorota <b...@f...hoga.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Friday, September 15, 2000 8:34 AM
Subject: Re: Tiramisu
> jak smakuje ten serek?
> z czym (oprócz tiramisu) się komponuje?
> słodki, słony, kwaśny?
>
> dzięki :-)
> Dorota
>
> Użytkownik "Camille" <c...@m...pl> napisał w wiadomości
> news:8prc7d$ps4$1@news.tpi.pl...
> >
> > Użytkownik Paula <s...@p...wp.pl> w wiadomości do grup
> dyskusyjnych
> > napisał:8prb9b$o7k$...@n...tpi.pl...
> > > Witam wszystkich.
> > >
> > > Mam pewne pytanie dotyczace tiramisu. Mianowice jak sie nazywa ser z
> > którego
> > > robiony jest ten deser?.
> > > Kiedys pamietalam ale wyleciolo mi z glowy.
> >
> > Mascarpone (mniam, mniam :-))
> >
> > Camille
> > (dla przyjaciół Kamila Perczak)
> >
> >
>
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
|