Data: 2003-05-13 15:24:30
Temat: Re: Tiramisu
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Tue, 13 May 2003 16:21:37 +0200, "Agnieszka Sobczyk"
<a...@e...com.pl> wrote:
>Jakich biszkoptów używacie do deseru tiramisu - wychodzi mi super wszyscy
>się zajadają ale coś mi nie pasuje z tymi biszkoptami albo je za długo moczę
>, może to dosłownie chwilkę trzeba aż całe nie nasiąkną ? W sumie są OK ale
>czasem za bardzo się rozlatują.
>Pozdrawiam,
>Aga
>
no przecie musza sie rozleciec - nasaczone sa wszystkim morkym -
alkoholem, serem... a tiramisu na biszkopcie (nie biszkopTACH)
jadlas?. ani on chrupki ani suchy ;)
Trys
K.T. - starannie opakowana
|