Data: 2003-05-14 15:53:02
Temat: Re: Tiramisu
Od: "Chalek" <c...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Agnieszka Sobczyk" <a...@e...com.pl> napisał w wiadomości
news:b9qv1i$pc3$1@news.onet.pl...
> Jakich biszkoptów używacie do deseru tiramisu - wychodzi mi super wszyscy
> się zajadają ale coś mi nie pasuje z tymi biszkoptami albo je za długo
moczę
> , może to dosłownie chwilkę trzeba aż całe nie nasiąkną ? W sumie są OK
ale
> czasem za bardzo się rozlatują.
> Pozdrawiam,
> Aga
>
Ja nie namaczam tylko spryskuje. W ten sposob sa rownomiernie nasaczone, ale
nie rozmoczone. Do spryskiwania uzywam takiego specjalnego urzadzenia
wyglada jak termos, jest ze stali nierdzewnej, ma w zakrywce pompke, pompuje
sie i psika jak spray. Idealne rozwiazanie. Wlewam do srodka odpowiednia
mieszanke, pompuje i psikam na biszkopty.
Chalek
|