Data: 2002-03-27 10:34:38
Temat: Re: Typy maki
Od: "Ania Onet" <a...@n...spam.poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "syso" <s...@p...pl> napisał w wiadomości
news:a7qjs8$34q$1@news.tpi.pl...
>
> Osoba znana jako "syso" <s...@p...pl> zapodała:
>
> : To ma byc jedynie jakas czesc maki w stosunku do calej ilosci maki w
> : przepisie. Nie wiem tylko jaka maka podpasowac pod wysokoglutenowa, bo
mam
> : dac make pszenna, zytnia i wysokoglutenowa.
>
>
Gluten występuje w mące pszennej w największych ilościach. Spróbuj odwiedzić
jakąś piekarnię, może będą mieli sam gluten. Gdzie mieszkasz jeśli to bardzo
ważne to napisz na priv. postaram się trochę glutenu Tobie przesłać, jeśli
nigdzie nie znajdziesz.
pozdr
Ania
--
chcesz napisac na priv usuń no.spam z adresu
|