Data: 2001-11-10 13:12:02
Temat: Re: Uczta w Spichlerzu - dlugie
Od: ewa <d...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Agnes wrote:
> W naszym menu znalazly sie: sakwa z ciasta francuskiego nadziewana borowikami i
serem
> grand bleu w sosie orzechowym (poezja!) - cudnie podane, niezmiernie delikatne i
> aromatyczne; przepiórka faszerowana bażanciną, ozdobiona ornamentem ze szczypiorku
> ułożonego w formie pięciolinii z kluczem wiolinowym i nutkami zrobionymi z oliwek;
> nastepnie stek z jelenia, podany z pradziwa czerwona glowka rozy i oproszony
platkami
> rozy; kaczka w sosie pomaranczowym pachnaca cynamonem, z wonnymi buraczkami tez z
> aromatem cynamonowym i kluseczkami z rozyczka brokulow; do tego butelka wina
Bordeaux
> 1998. Na deser przepyszne Tiramisu przybrane wokol sosem czekoladowo-smietankowym.
nuuuda
> Pelen
> orgazm.
no bez przesady.....
ewa
|