Data: 2004-01-07 22:02:59
Temat: Re: Vol-au-vent - jak to sie je ?
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <u...@4...com>, Krysia
Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote:
> >
> >A potrafisz ubić białka na suflet?
> >
> >Władysław
>
>
> czy to jest podstepne pytanie?
>
> trys, co bije bialka az zesztwieja ze strachu
Nie, pytam się, bo sam jestem w strachu, że będę musiał to opisywać.
Już pisałem, że u Mme W. Saint-Ange opis tej procedury zajmuje 4 strony
drobnego druku, z zaznaczeniem, że prawidłowe ubicie białek jest
warunkiem niezbędnym udanego sufletu. (Co skdinąd potwierdza Herve
Thys) Ja na razie kupiłem miedzianą miskę do ubijania białek i ćwiczę
co niedziela. Wkrótce zacznę próbować mieszania białek z dodatkami
(już tylko 2 strony)
Władysław
|