Data: 2004-01-07 22:00:45
Temat: Re: Vol-au-vent - jak to sie je ?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 07 Jan 2004 23:02:59 +0100, Wladyslaw Los
<w...@o...pl> wrote:
>In article <u...@4...com>, Krysia
>Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote:
>
>
>> >
>> >A potrafisz ubić białka na suflet?
>> >
>> >Władysław
>>
>>
>> czy to jest podstepne pytanie?
>>
>> trys, co bije bialka az zesztwieja ze strachu
>
>Nie, pytam się, bo sam jestem w strachu, że będę musiał to opisywać.
>Już pisałem, że u Mme W. Saint-Ange opis tej procedury zajmuje 4 strony
>drobnego druku, z zaznaczeniem, że prawidłowe ubicie białek jest
>warunkiem niezbędnym udanego sufletu. (Co skdinąd potwierdza Herve
>Thys) Ja na razie kupiłem miedzianą miskę do ubijania białek i ćwiczę
>co niedziela. Wkrótce zacznę próbować mieszania białek z dodatkami
>(już tylko 2 strony)
>
>Władysław
jak juz przecwiczysz to napisz w dwoch zdaniach...miedziana miske
mam jedynie w formie naczynka na doniczke na kwiatek (maly)
trys
K.T. - starannie opakowana
|