Data: 2005-01-31 15:25:12
Temat: Re: Wątróbka dla tych co jej nie nawidzą ? ? ?
Od: "eM eL" <badbatz99@hotmailCUT_THIS_OUT.com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Przemek" <b...@p...fm> wrote in message
news:ctkulo$63t$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Potrzebuję pomocy ze względów zdrowotnych salecono mi konsumowania wątróbki
> (cielęcej i wołowej) ale jak to świństwo przyrządzić aby nie było go czuć?
> Prónuję w sosach, z warzywami, faszeruję nią Canelloni ale zaczyna brakowąc
Moze zasiegnij drugiej opinii kompetentnego lekarza dietetyka bo nie bardzo rie
rozumiem co takiego jest w watrobce co nie moze byc zastapione farmaceutykami i/albo
innym miesem.
Niezglebione sa mroki dietetyki.
:-)))
Jesli chcesz "ukryc" smak watrobki to poszukaj indyjskich (i innych azjatyckich)
przepisow z duza iloscia aromatycznych przypraw - rozne tam curry, czosnki, imbiry,
gozdziki, cynamony i takie tam. No i orientalne sosy (szczegolnie geste sosy
sojowe - te daja bardzo mocny smak i zabijaja wszystko inne...)
--
><eM eL><Washington, D.C.><
><There's no place like 127.0.0.1><
|